Het jubileum van Verbi

Verbi bestaat 30 jaar en daar stonden we afgelopen vrijdag 23 mei uitgebreid bij stil. Mede dankzij het prachtige weer konden we onze gasten een hele mooie middag bieden. We hebben veel leveranciers, klanten en andere genodigden kunnen laten zien waar we staan anno 2014, en natuurlijk was er ook veel tijd voor een gezellige borrel met onder meer Japanse hapjes en Italiaans ijs.

Verbi open dagOnder de indruk
Directeur Arjen Vos: “Sommige monden vielen open, dat was wel mooi om te zien. We hebben natuurlijk ook wel een aantal stappen gezet de laatste tijd. We lieten onze nieuwe Taiwanese machine draaien en hebben verteld over de ontwikkelingen van onze service en onderhoud. Alle collega’s waren erbij, voor onder andere de rondleidingen en demonstraties. Dankzij hen en al onze gasten kijk ik terug op een geslaagd jubileum.”

Dubbel gevoel
Dertig jaar geleden begonnen Harry en Annie Verdonk het Helmondse bedrijf. Eerder deze maand overleed Annie. “Dat gaf natuurlijk een dubbel gevoel”, stelt Arjen. “Aan de ene kant vieren we samen een mooi jubileum, en aan de andere kant heb ik net mijn schoonmoeder verloren, die aan de basis stond van onze organisatie. Vooral de klanten en leveranciers met wie we al langer zakendoen, kenden Annie goed.  Ze deden zaken aan de keukentafel en zijn samen gegroeid door de jaren heen. Ik vond het erg bijzonder om samen met hen even stil te staan bij ons gezamenlijke verleden.”