Over ons

aanmaken matrijs

Goede matrijzen van Nederlandse bodem, gemaakt door onze vakmensen. Dat is Verbi. Wij leveren de gevraagde kwaliteit, binnen de afgesproken levertijd. En dat doen we al meer dan 30 jaar.

Zorgeloos produceren
Samen met onze klanten ontwikkelen wij matrijzen voor de kunststofindustrie. We zijn pas tevreden als onze klant zorgeloos kan blijven produceren. Vooral wanneer het gaat om technisch hoogwaardige matrijzen of producten, komen de ervaring en het vakmanschap van onze mensen het best tot zijn recht. Onze functioneel denkende specialisten spreken de taal van de klant, letterlijk en figuurlijk. Als je kiest voor kwaliteit, service, flexibiliteit tegen een goede prijs, dan kies je voor Verbi.

20140221Verbi_0023Nederlandse kwaliteit
Verbi levert de kwaliteit die men van een Nederlandse gereedschapsmaker mag verwachten. Wij begeleiden klanten van schetsontwerp tot eindproduct, voor zowel productiematrijzen als testmatrijzen.

Kom gerust eens kijken
Zo komen we tot een eindresultaat waar we samen achter staan, binnen de afgesproken levertijd. Kom gerust eens bij ons kijken! Onze specialisten laten je graag onze mogelijkheden zien. En dan wordt jouw volgende matrijs vast ook een Verbi matrijs.

Onze meerwaarde zit nadrukkelijk zowel in het voor- als het natraject.

–  wij kennen de kunststofwetgeving
–  we helpen jou bij de keuze van de grondstof, kunststof, bioplastics
–  wij verbeteren het eindproduct
–  wij schetsen de matrijs
–  we bouwen een matrijs die past bij de grondstof
–  we hebben kennis van de hele keten
–  we maken de matrijs die jij nodig hebt voor jouw product
–  wij onderhouden bestaande matrijzen
–  wij zitten om de hoek