Michel Kuijpers

Service & onderhoud, montage, logistiek

Als je me tien jaar geleden had verteld dat ik nu bij Verbi zou werken, had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Ik studeerde toen namelijk Detailhandel aan het ROC Ter AA in Helmond, maar door de crisis bleek het lastig om een baan te vinden. Via via kwam ik in contact met Arjen. Hij nodigde me uit om eens te komen kijken bij Verbi en dat klikte zo goed dat ik er nu nog steeds werk. Sterker nog, ik zou hier nooit meer weg willen.

Ik heb bij Verbi de kans gekregen om te ontdekken waar mijn passie ligt. Mijn interesses zijn breed. Zo sta ik op dit moment in het magazijn, help ik met draaien, verzorg ik de service en het onderhoud van matrijzen en ben ik actief als monteur Nieuwbouw. Wanneer er ergens hulp nodig is, ben ik er om bij te springen. Ja, je zou me best een ‘manusje van alles’ kunnen noemen.

Al mijn vrije tijd gaat op aan mijn hobby: het opknappen van oude wielrenfietsen uit de jaren ’60 en ’70. Ik koop ze op, knap ze op en personaliseer ze naar wens. Er is gewoon niets zo mooi als met je handen werken.