Onze matrijs

matrijsontwerp

Bij Verbi werken matrijsconstructeurs met een ruime ervaring op het gebied van spuitgietmatrijzen. Van eenvoudige enkelvoudige proefmatrijzen tot meervoudige (2k-) matrijzen met optimale cyclustijden. Bijna alles is de afgelopen dertig jaar al eens ontworpen bij Verbi. Wat je eis ook is, wij hebben een economisch verantwoorde oplossing. Een matrijs passend bij jouw product. Met onze matrijzen wordt optimaal geproduceerd.

Matrijsontwerp en ontwikkeling
onze matrijs
Wij zijn trots op de kwaliteit en levensduur van de matrijzen van Verbi. Wij staan voor onze matrijzen. Zo kun jij als onze klant optimaal produceren. Door preventief onderhoud blijft jouw productie op een constant niveau. Ons doel: jouw volgende matrijs is weer een Verbi matrijs.

Aanpassen van de matrijs
Heb je elders een matrijs aangekocht maar worden de productspecificaties of productie-eisen niet (meer) gehaald? Wij optimaliseren matrijzen zodat (weer) kan worden voldaan aan eisen van de markt. Ook als je een matrijs geschikt wilt maken voor een andere spuitgietmachine, kunnen we zorgen voor aanpassingen. Handig: wij zijn dichtbij, daarom kunnen we snel schakelen en heb je geen last van communicatiebarrières.

Reparatie van de matrijs
Als klant wil je op hoog niveau blijven produceren, zonder stilstand. Wij lossen de slijtage van jouw matrijs op. Dit doen we zowel voor Verbi matrijzen als matrijzen van een andere leverancier. Onze ervaren mensen zorgen ervoor dat de kwaliteit van jouw productie weer gewaarborgd is.

jouw product  >>  onze matrijs  >>  produceren