Onze matrijs

matrijsontwerp

Wij maken voor jou de beste matrijs. Bij Verbi werken matrijsconstructeurs met een ruime ervaring op het gebied van spuitgietmatrijzen. Van eenvoudige enkelvoudige proefmatrijzen tot meervoudige matrijzen met optimale cyclustijden, 2k-matrijzen… Bijna alles is de afgelopen dertig jaar al eens ontworpen bij Verbi. Wat je eis ook is, wij hebben een economisch verantwoorde oplossing. De beste matrijs voor jouw mooiste product, zodat uiteindelijk snel, betrouwbaar en goed geproduceerd kan worden.

Matrijsontwerp en ontwikkeling
onze matrijs
Wij zijn trots op de kwaliteit en levensduur van de matrijzen van Verbi. Wij staan voor onze matrijzen. Iedere keer weer bewijzen ze hoe ze de productie van onze klanten optimaliseren. Door ons onderhoud, gericht op preventie, draait u continu op niveau. Ons doel: jouw volgende matrijs is weer een Verbi matrijs.

Aanpassen van de matrijs
Heb je elders een matrijs aangekocht maar worden de productspecificaties of productie-eisen niet (meer) gehaald? Wij optimaliseren matrijzen zodat (weer) kan worden voldaan aan eisen van de markt. Ook als je een matrijs geschikt wilt maken voor een andere spuitgietmachine, kunnen we zorgen voor aanpassingen. Handig: wij zijn dichtbij, daarom kunnen we snel schakelen en heb je geen last van communicatiebarrières.

Reparatie van de matrijs
Cruciaal: op hoog niveau blijven produceren, zonder stilstand. Wij lossen de slijtage van jouw matrijs op, brengen hem weer terug tot een aanvaardbaar niveau. Dit kan een matrijs zijn die ooit door ons is gemaakt, of een matrijs van een andere leverancier. Onze ervaren mensen zorgen ervoor dat de kwaliteit van jouw productie weer gewaarborgd is.

jouw product  >>  onze matrijs  >>  produceren