Strategische samenwerking Verbi en GPB Mouldservice

De Helmondse bedrijven Verbi en GPB Mouldservice gaan samenwerken, in het pand van Verbi op de Wethouder van Nunenstraat 4. Een logische, strategische stap voor beide bedrijven in de matrijzenbranche: ze vullen elkaar aan in de dienstverlening en zijn zo in staat om vanaf nu klanten een veel completer servicepakket aan te bieden. Met de ontwikkeling is een in Nederland unieke combinatie van kennis en ervaring ontstaan.

logosProbleemloos produceren
Verbi ontwikkelt en bouwt matrijzen voor de kunststofindustrie. GPB Mouldservice is ervaren in het reinigen, onderhouden en repareren van matrijzen. Door kennis, ervaring en service te bundelen, worden klanten nog beter, sneller en adequater bediend. Naast het produceren van hoogwaardige matrijzen kan nu worden gegarandeerd dat deze de zorg en aandacht krijgen om te kunnen blijven produceren. Arjen Vos, directeur van Verbi: “Onze klanten moeten probleemloos kunnen produceren. Wij verzekeren onze klanten van matrijzen waar ze, net als van een goed stuk gereedschap, een leven lang plezier hebben.”

Uitbreiden van de mogelijkheden
Gerard Beelen, directeur van GPB Mould Service, is trots op de gezamenlijke stap. “Al meer dan veertig jaar onderhouden wij spuitgietmatrijzen, met geavanceerde reinigingsmethodes zoals onder andere ultrasoon reinigen en glasparelstralen. Het samengaan van deze twee bedrijven levert meer op dan de som der delen – deze ontwikkeling biedt meer mogelijkheden voor onze klanten.”

Kortom:
– Nog meer kennis en ervaring op gebied van matrijsoptimalisatie
– Nog sneller en adequater reageren op plotselinge uitval van matrijs
– In-huis reparaties en verbeteringen
– De beste matrijs én het beste onderhoud
– Probleemloos produceren!

Vragen?
Wilt u meer informatie over onze strategische samenwerking? Neem contact op met Arjen Vos, directeur van Verbi , of met Gerard Beelen, directeur van GPB Mould Service. Wij zijn bereikbaar via 0492-539614.