Verbi en de Dutch Technology Week

Verbi was zaterdag 24 mei aanwezig op de Mechatronica Hotspot bij hightech machinefabrikant AAE in Helmond, in het kader van de Dutch Technology Week. Zo’n 1200 bezoekers hebben gezien wie wij zijn en wat we precies doen. Ondernemers kregen de kans zich te presenteren, in samenwerking met onderwijsinstituten als ROC Ter Aa, Fontys, de TU/Eindhoven en het Teclab.

Verbi bij AAE voor de DTWVeel te beleven
De dag stond vooral in het teken van de promotie van techniek. We lieten mensen, en in het bijzonder kinderen, zien hoe interessant en leuk techniek is. Er was veel te doen voor bezoekers: zo waren er aansprekende wedstrijden tussen robots, 3d-printers, het lassen van een voetbal, leuke gadgets en activiteiten met technisch lego. Op twee grote flatscreens toonden we simulaties van het proces van Verbi: van korrel tot eindproduct.

Onze Open Dag
Een grote klant van Verbi, een product van hondenspeeltjes, had 1000 van zijn producten beschikbaar gesteld. Zo werd voor onze bezoekers nog meer tastbaar wat Verbi doet. Wie geïnteresseerd was kon met eigen ogen zien hoe we onze opdrachtgevers helpen: we hielden op deze zaterdag onze Open Dag, waarop iedereen welkom was. Ongeveer 200 bezoekers van de Mechatronica Hotspot reden erna door naar de Wethouder van Nunenstraat, waar onze collega’s rondleidingen aanboden en demonstraties gaven.  We mochten deze dag nog veel meer bezoekers ontvangen, waaronder buurtgenoten die eindelijk wel eens wilden zien wat ons bedrijf nou precies doet.