VERBI genomineerd voor William Pijnenburg Award

Op de jaarvergadering van BI college op 20 juni is bekend gemaakt dat VERBI samen met MCM en HVL Metaal & Techniek is voorgedragen voor de William Pijnenburg Award.

Nominatie
‘Wij zijn erg trots op onze nominatie’, aldus VERBI eigenaar Arjen Vos. ‘De prijs staat voor de ontwikkeling van vakmensen, het bieden van werkgelegenheid en de verbinding tussen het bedrijfsleven en onderwijs. Dat zijn drie punten waar ik mij hard voor maak. Zonder onze vakmensen, kan ik geen kwalitatieve producten maken. Dus investeer ik ook in hen. Als bestuurslid van Stichting Hightech Helmond – de Peel open ik regelmatig onze deuren voor scholieren om hun interesse te wekken voor techniek.’

Prijsuitreiking
Op 30 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het Brainport Industries Congres. De winnaar ontvangt een award in de vorm van een infinity teken (een 8). De prijs is vernoemd naar de in 2016 overleden William Pijnenburg, destijds directeur-eigenaar van AAE in Helmond. Hij zette zich in voor de ontwikkeling en promotie van technisch vakmanschap. Met deze award leeft zijn gedachtegoed voort.